Ervaar CrossFit nu met de Gratis Proefles

CrossFit Immaculate in Almere helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefles zodat je zelf ervaart dat CrossFit bij CrossFit Immaculate bij jou past. Met persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij CrossFit Immaculate ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Marit (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van CrossFit Immaculate voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij CrossFit Immaculate."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

CrossFit Immaculate in Almere is dé plek voor CrossFit. Bij CrossFit Immaculate ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om snel gezond en fit te worden. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles.

 

Sunday recap week 45

Immaculates!  De CrossFit Open is zowaar alweer afgelopen, vrijdag gingen we (zoals verwacht eigenlijk wel) de ringen i...

Lees meer

Sunday recap week 44

Daar gaan we weer! Hoe heb jij de week beleefd?  Wij vonden het top, met een arsenaal aan pareltjes van workouts. Zo de...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.