Weten of CrossFit Immaculate dé CrossFit Box voor jou is?

Ben jij op zoek naar een CrossFit Box in Almere? En ben jij op zoek naar een plek om fitter en sterker te worden? Dan is CrossFit Immaculate in Almere dé CrossFit Box voor jou.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij CrossFit Immaculate. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

CrossFit Immaculate in Almere is dé plek voor CrossFit. Bij CrossFit Immaculate ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om snel gezond en fit te worden. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles.

Sunday recap week 3

Zo mensen! De eerste squats zitten weer in de benen en de eerste keer cardio knallen hebben we achter de rug. We zijn weer lekk...

Lees meer

Sunday recap week 2

Daar zijn we weer! Een heftige week om het jaar echt helemaal goed te starten is achter de rug en ook de Winterspelen van The N...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer