Sunday recap

Vrienden! Daar zijn we weer met een recap van de week bij CrossFit Immaculate. En het was een heftig weekje, met een paar dagen onvervalste bloedhitte. We hebben de workouts iets aangepast, een klein beetje extra rust ingebouwd om te zorgen dat jullie allemaal levend de eindstreep haalden. Ondanks de hitte werden de High Intensity lessen ook weer druk bezocht. Ook hier namen we extra tijd om zo genoeg vocht binnen te krijgen tijdens die toch best zware lessen.

Gister was het weer raak, een warme ochtend met lekkere snatches en bar muscle ups tijdens de WOD en lekker knallen bij de HIT. Super goed gedaan deze week, Immaculates!

Vandaag is zoals al eerder aangegeven de dag van de Arena Throwdown. Er zijn 4 workouts die de honderden deelnemers moeten voltooien, in de hoop op het podium te komen. Uiteraard zijn er een aantal Immaculates die zich hebben gekwalificeerd en er vandaag keihard voor gaan. Kom jij ze ook aanmoedigen? Het dak van het stadion kan open, dus je kan ook lekker in het gras gaan liggen tussen de workouts door.

 

Afgelopen week was natuurlijk de Ultimate team challenge, en gedurende de week waren de deelnemers hier en daar nog een beetje verzwakt. Ook enkele armen zaten onder de blauwe plekken van het klimmen over al die balken die het team van Alex neer had gezet. Begin van de week waren de eindtijden bekend en hadden we 2 teams van Immaculate in de top 10! Wat een super leuk event was het en volgende jaar zijn we ook zeker weer van de partij!

 

14 juli is er weer een nieuwe HERO Sunday. De maandelijkse traditie is in juni even overgeslagen in verband met alle events die er al op de agenda stonden. Nu is het plan om de eerstvolgende editie ergens extern te doen, waar precies is natuurlijk aan de organisatie. We staan in ieder geval te popelen om de hints weer te kunnen ontvangen, en totaal geen idee te hebben wat er bedoeld wordt. Ben jij er ook bij? Voor de externe editie is inschrijven in Wodify niet nodig.

We zijn achter de schermen nu ook bezig met het organiseren van de Immaculate Zomerspelen! Hoe, wat, wanneer en waar laten we in de komende weken weten. Het gaat in ieder geval super gezellig worden, zoals altijd met onze top community. Het zal uiteraard een flinke dosis fitness zijn, maar ook leuke spelletjes & teamwork.

Daarna sluiten we natuurlijk af met een BBQ. 

 

Volgende week gaan we uiteraard weer knallen. We beginnen de week met een workout die je op je vakantieadres ook zou kunnen doen. Zonder enige equipment gaan we ook helemaal tot het gaatje. Daarna hebben we een hele lange op alle machines en gaan we lekker veel en zwaar squatten.

Namens het team van CrossFit Immaculate een fijn weekend en tot in de box!

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer