Sunday recap week 27

We hebben er alweer een helft van 2019 op zitten en we knallen maar door bij Immaculate. Zo aan het begin van de maand hebben we uiteraard weer een nieuwe challenge: blijven hangen aan het rek, zo lang als je maar kan. Er zijn al wat scores neergezet en we gaan er tijdens de lessen natuurlijk ook weer aandacht aan besteden. Deze is gelukkig iets minder vreselijk als de vorige: vol sprinten op de assault bike. Hier zagen veel mensen toch best tegenop en zoals verwacht werd je een tikkie misselijk van al dat geweld.Hoe lang denk jij dat je kan blijven hangen?

 

Blijven hangen is ook handig in een muscle up. Sinds we de gymnastics lessen hebben op de dinsdag en vrijdag, worden er flinke stappen gemaakt met deze bewegingen. Jullie vliegen makkelijker door de pull ups heen en toes to bar zijn nog nooit zo makkelijk geweest.

Ook die extreem lastige bewegingen als de muscle up krijgen steeds meer Immaculates onder de knie. Bij de mannen behaalden best veel mensen de laatste tijd al hun eerste (paar reps) en nu gaan de vrouwen ook goed! Een paar weken geleden vloog Romanee al omhoog en nu hebben ook Sabine en Maxine hun eerste paar muscle ups te pakken.Met veel oefenen bereik je uiteindelijk toch je doelen, super gedaan meiden en op naar nog veel meer PR’s.

PR’s pakken we ook met grote regelmaat tijdens het liften. De OLY lessen zitten goed vol en we gaan vaak het grootste deel van de les op een rustig tempo lekker aan de bak. Elke keer weer gaan jullie een klein stapje verder. Ook die ene kg is een stap omhoog en uiteindelijk komen er flinke gewichten op de stang.Omdat het gewichtheffen de laatste tijd zo populair is zitten we eraan te denken om een workshop te organiseren door professionele gewichtheffers. Meestal staat er bij een dergelijke cursus een dagdeel in het teken van de clean en een ander deel aan de snatch. 

Heb jij interesse in een workshop, gegeven door absolute professionals op het gebied van gewichtheffen? Laat het dan weten, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden.

De HERO Sunday workout staat volgende week weer op het programma. Na de drukke maand juni, waarin we elk weekend allerlei competities hadden, is het nu weer tijd voor de zondagse traditie.De eerste hints zijn al gegeven, weet jij wat het gaat worden? In ieder geval 1 groot feest, dus schrijf je in voor de les!

Volgende week gaan we uiteraard weer knallen, met bijvoorbeeld overhead squats, vol gas roeien en Dave is jarig. Er komt dus weer een mooie verjaardagsworkout op jullie af!

Fijn weekend en tot volgende week!

Namens het hele team van CrossFit Immaculate

Sunday recap week 33

Zo toppers! We hebben weer een week overleefd en zijn op de zondag beland. Gelukkig maar, want het was best een heftig weekje! ...

Lees meer

Weekend recap week 31

Zo, Immaculates. Dit keer een weekend recap in plaats van de vertrouwde Sunday Recap. Dan kunnen we gelijk de ontknoping van de...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.