Sunday recap week 29

Zo, wat een machtig weekje hebben we er weer op zitten bij Immaculate! De Pr’s op de snatch, al die squats gisteren en een start van de week met rete veel lunges. Wat een feest! Een ander feest staat ons ook bijna te wachten, wij bestaan namelijk bijna 4 jaar. En daar gaan we traditiegetrouw wat leuks mee doen.

Zet 31 augustus vast in de agenda, want dan komen de CrossFit Immaculate Zomerspelen! In teams van 3 staat er een groot aantal events op jullie te wachten, van spelletjes tot brute kracht. Alles kan voorbij komen, maar er staat zeker een flinke dosis gezelligheid en plezier op het programma.

We zullen in de komende weken hier en daar wat info jullie kant op sturen, maar de teams kunnen vast gemaakt worden. Er is 1 voorwaarde aan een team: er moet in elk team minimaal 1 vrouw & 1 man zitten. Wie heb jij op het oog om je team te versterken?

Een iets kleiner event, The CrossFit Games, staat ook op het punt om te gaan starten. Nog een kleine 2 weken en dan staan de allerfitste mensen binnen de CrossFit wereld tegenover elkaar. Zien we weer een Mat Fraser die er met een ruime winst vandoor gaat? En is het bij de vrouwen net zo spannend als de laatste jaren, waar het soms in de laatste seconden nog beslist werd?

We hebben in ieder geval ook een aantal Nederlanders die voorbij gaan komen, super leuk om te zien! Je kan alles volgen via Facebook, je moet dan wel midden in de nacht de laptop open klappen aangezien het uiteraard in de states plaats vindt.

 

Volgende week gaan we de 1rm van de back squat testen. Dat is de start van een nieuwe kracht cyclus waarin we een aantal weken lang, elke week 2 keer zwaar gaan back squatten. Elke set wil je net even iets zwaarder gaan om de beentjes weer even flink wat sterker te maken. Daarna doen we de 1rm weer om te zien hoe veel iedereen vooruit is gegaan.

We hebben dit al eens eerder gedaan en dat werd een groot succes. Na de squats doen we hetzelfde voor de shoulder press. Ben jij klaar voor immense gewichten?

 

Fijn weekend en tot volgende week!

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer