Sunday recap week 3

Zo mensen! De eerste squats zitten weer in de benen en de eerste keer cardio knallen hebben we achter de rug. We zijn weer lekker bezig bij Immaculate! Zoals gevraagd hebben we weer een start gemaakt met de pure kracht training, te beginnen met de back squats. Vorig jaar hebben we dit ook gedaan en dat viel goed in de smaak!

We zijn lekker van start gegaan deze week en we houden het lekker vol! Ook komen er de komende tijd weer meer strict gymnastics bij, daar valt namelijk ook veel te behalen. Pure kracht in allerlei pull/push & hold bewegingen gaat jullie zeker helpen.

Natuurlijk hadden we ook andere fitness, met name een heftige clean & jerk workout en fantastische roei-intervals. Dat is toch altijd een feest, zo hard als je kan op 1 van onze machines.Komt nog wel eens voor dat iemand dan de bosjes bezoekt of een emmer nodig heeft, maar dat was dit keer gelukkig niet het geval.
De workout achteraf was voor sommigen meer een soort actieve cooling down, aangezien het roeien een beste aanslag had op het lichaam.

 

Met de gymnastics lessen zijn we nog 1 week bezig met de muscle ups, dus wil jij daar ook nog even aan werken? Dan kan je je nu nog inschrijven voor de lessen op dinsdag of vrijdag. Dan vlieg jij binnenkort ook de ringen in!

Voor degene die juist ook houden van een beetje brute kracht, voegen we vanaf 1 februari ook een strongman les toe. Daarin komen de zandzakken, banden, hamers etc in flinke hoeveelheden voorbij.

En natuurlijk heb je nog steeds de kans om die ene buurman, vage kennis, achternicht of geheime crush een keer mee te nemen naar onze box! We gaan 1 februari natuurlijk de bring a friend workout doen en daar kan je iemand (of meerdere iemanden) meenemen om eens te laten ervaren wat wij op dagbasis doen.

Is dat niet enig?

Wie neem jij mee? We zien jullie 1 februari!

Volgende week gaan we uiteraard verder met de squats, maar we gaan ook lekker naar buiten om een stukkie te rennen en doen we een verkorte variant van Cindy.

Tot dan!

 

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer