Sunday recap week 30

Immaculates! Het is weer zondag en wat hebben we een heftige week achter de rug. Zware squats, maximaal gaan op de fiets en rete veel squat snatches. Maar er was meer nieuws. 

De grote Fitaid droogte van 2019. 
Stapelwolken vormden zich boven Almere en alles leek ten einde te komen. Even zagen we het met z’n allen niet meer zitten, we moesten al zo hard werken en het zweet stond voor de warming up al op de rug. En dan ook niet ons lievelingsdrankje die op ons wacht…

Gelukkig kwam vrijdag het verlossende woord, de levering heeft plaats gevonden! 
Echte stapelwolken waren het natuurlijk niet want tyfus, wat was het warm! Alle records zijn weer verbroken en dan hebben we het niet alleen over het weer. Want die back squats zijn allemaal verpulvert. Het whiteboard stond vol medailles, dat is een prima start!

Nu gaan we de komende weken veel sets doen om te zien of we er aan het einde van deze kracht cyclus nog even flink wat kilo’s op kunnen gooien.

De zomerspelen krijgen achter de schermen al vorm en de eerste teams zijn al gemaakt. Op 31 augustus gaan we in teams van 3 aan de bak met allerlei leuke events, challenges, spellen en workouts. We hebben hele leuke dingen voor jullie in petto en sluiten uiteraard af met een barbecue, dus alle reden om een team te vormen en te komen knallen!

Het Immaculate zwembad werd deze week ook met grote regelmaat ingezet om enige verkoeling te verzorgen. Doordat alle bezweette lichamen na een workout een plons namen, kwam het nadien misschien niet door een kwaliteitskeuring, maar het was wel lekker. Na een aantal dagen extreme hitte, was het gister al een stuk frisser. Een herfstachtige temperatuur van 30 graden denderde op ons neer! Hoezo global warming?

Vanuit de Immaculates is er de vraag of de vrijdagavond borrel weer eens terug kan komen. Vroeger deden we dat met grote regelmaat, gecombineerd met een uurtje ouderwets sportschool pompen, en dat wil men nu wel weer een keertje.

Volgende week vrijdag zullen we eerst de open gym gebruiken om lekker die schijven door het plafond te knallen en daarna wacht jullie een drankje. Volgend weekend is ook de CrossFit Games, dus dan zetten we de schermen aan om dat ook te kunnen volgen.

Kom jij ook?

Volgende week gaan we zoals al eerder aangegeven starten met een nieuwe cyclus back squats. Puur om kracht op te bouwen en de squats te verbeteren. Verder gaan we een heftige deadlift complex doen, volgen er honderden push ups en hebben we allerlei variaties om op een box te komen.

Heb jij er ook zo’n zin in? Wij wel!

Tot volgende week!

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer