Sunday recap week 33

Zo toppers! We hebben weer een week overleefd en zijn op de zondag beland. Gelukkig maar, want het was best een heftig weekje!

Volgende week hebben we nog twee keer de sets van de back squats, daarna gaan we opnieuw de 1 rm testen. Eens kijken of al dat harde werken van de afgelopen weken zijn vruchten af werpt. Jullie zetten in ieder geval elke keer weer een PR, al is het maar met 1 kg zwaarder. En dat is precies waarom we deze sets doen! Veel focus op goede squats en telkens je grens een klein beetje verleggen. Voorlopig zijn jullie super goed bezig en boeken we met z’n allen prachtige resultaten. I love it when a plan comes together!

We zijn ook begonnen met de schouders, daarvan hadden we donderdag een mooie uitputtingsslag te pakken. Met slechts de helft van wat je maximaal kan shoulder pressen je absolute max in herhalingen opzoeken. Heb je die behaald dan mag je direct door met push pressen en ook daar je max in op zoeken. Dat zorgde voor vermoeide armen en strak zittende shirts! We zijn klaar voor de festivals bij CrossFit Immaculate!

Het is vanaf gisteren ook nog maar 2 weken voordat de Immaculate zomerspelen van start gaan en de teams beginnen zich aardig te vormen! Maar er kunnen nog altijd teams bij, dus als je nog niet op het bord staat kan je dat uiteraard alsnog doen! De organisatie zet achter de schermen de laatste details op papier en dan kunnen we van start! Heb jij er ook zo’n zin in? Wij wel en we kunnen niet wachten tot jullie je beste teamwork laten zien! Er staat jullie heel wat leuks te wachten!

Leuke dingen hebben we afgelopen week natuurlijk ook in overmate gedaan bij Immaculate. Zo kwamen de rope climbs weer eens voorbij, samen met flink wat calorieën skiën. Wat is het toch fijn om dat soort bewegingen ook lekker vaak te doen. Een beetje als vroeger met de gym de touwen in en knallen op de ski-erg. De combinatie was echter wat zwaarder dan dat ie eruit zag op het scherm en daarom begon de oly les van donderdag wat milder dan normaal, omdat 4 Immaculates net daarvoor de EMOM gedaan hadden. Ietwat verslagen kwamen ze de OLY ruimte binnen en het duurde even voor de gewichten de lucht in gingen. Gelukkig is het uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Verder hadden we mooie sprint workouts met de fietsen en handstand push ups en hadden de benen het vrijdag lastig. Wat een genot allemaal! Jullie hebben het allemaal top gedaan deze week en we gaan volgende week gewoon weer knallen. 

Zo gaan we sprinten op de weg, pakken we de zandzakken er weer bij en doen we de leukste workout ever! Iets met intervals, volle bak en een assault bike.

 

 

Doeg!

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer