Sunday recap week 34

Potverdorie, het is alweer zondag! We racen het jaar door en de zomer is alweer bijna ten einde. We merken dat ook in de lessen, want de meeste Immaculates zijn weer terug van een welverdiende vakantie.

Aanstaande zaterdag hebben we als afsluiter van die toch best prima zomer (bij twijfel, kijk even naar buiten!) de eerste Immaculate Zomerspelen. Momenteel hebben we 11 teams die in allerlei workouts, uitdagingen en spellen uit gaan maken wie er aan het eind van de dag op het podium staat.Wil jij op de valreep nog meedoen met je team, schrijf je dan nog snel in op de poster in de box! We hebben alle events helemaal uitgestippeld en die staan klaar voor jullie!

 

Ook de iets serieuzere competities komen er weer aan, The Nationals wordt al voorzichtig getest door een aantal Immaculates en ook de Open komt er alweer aan.Voor het eerst is de CrossFit Open in oktober, slechts een paar weken na de CrossFit games. Dit is de eerste mogelijkheid om je direct te plaatsen voor de Games van 2020 en natuurlijk een hele leuke competitie om aan mee te doen.

Wederom 5 weken met elke week een uitdagende workout, die je geschaald of RX’d kan doen! !10 oktober begint de eerste workout, dus we hebben nog even om ons voor te bereiden. Maar inschrijven kan natuurlijk al, ga naar games.crossfit.com om je ticket te bemachtigen!

 

Uiteraard gaan we tijdens de lessen gewoon weer lekker door! De workouts zijn de afgelopen tijd flink uitdagend en dat merkte we deze week ook weer. Vol sprinten op de fiets was toch wel het hoogtepunt, hoe goed je ook bent op de assault bike: het blijft absoluut vreselijk! Zeker met de interval training van donderdag, waar je vanaf rondje 3/4 het leven niet echt meer ziet zitten en je benen je al lang in de steek gelaten hebben. Na rondje 5 lag iedereen in de vertrouwde CrossFit-herstelpose, maar die mocht niet baten. Hoe je ook ging liggen/staan of kruipen, het werd er allemaal niet beter op. Het was een mooie dag!

Verder zijn sandbag squats altijd best wel vervelend, maar zeker na een flink stuk op de ski-erg en binnen een krappe time-cap is dat niet het leukste wat je je kan bedenken.

 

Volgende week testen we de 1rm back squat weer, na weken van sets met elke keer een stapje zwaarder gaan we eens kijken hoe veel we in de absolute kracht omhoog gegaan zijn.We gaan lekker verder met de shoulder presses en op veler verzoek komt Mary voorbij. Eens kijken of we de games atleten kunnen beaten!

 

Fijn weekend en geniet van het weer Immaculates!

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer