Sunday recap week 37

Daar zijn we weer! Dit weekend sluiten we weer een mooie week bij CrossFit Immaculate af.

We zijn lekker verder gegaan met de deadlifts en de strict pull ups, knalden er gisteren een lekkere complex uit tijdens de workout en woensdag was een ouderwetse slijtageslag! Iedereen kwam, na een dramatische val naar de grond, verslagen weer overeind en had eventjes nodig voordat er weer christelijk gefunctioneerd kon worden.

Dit weekend is ook het moment dat er 2 teams van Immaculate meedoen aan de Njoya league! Mart en Tom waren gisteren aan de beurt en vandaag mogen Bianca en Jill aan de start verschijnen. Ze mogen elk maarliefst 5 workouts doen om hun plek op het podium te bemachtigen.Tom en Mart gingen zoals verwacht als keihard en zijn uiteindelijk 3e geworden. Super goed gedaan mannen!

 

De afgelopen weken zijn er ook veel mensen die de Nationals gedaan hebben. De placement wod bestaat uit 2 delen en mag op verschillende dagen uitgevoerd worden.Dus is er genoeg tijd om eerst eens lekker te oefenen, nog een keertje te proberen en dan pas voor het echie te gaan! We hebben al zeer mooie scores gezien en zijn dan ook zeer benieuwd naar jullie uiteindelijk plaatsen.

Laat die divisies maar komen!

 

Omdat onze gymnastics topper Mariska lekker in Italië zit, hadden we op de vrijdag 2x een strongman uur. Onze eigen strongman Dave, kon zijn passie hiervoor helemaal los laten en had super leuke lessen bedacht! We hebben natuurlijk, mede door Dako, flink wat spullen waar we mee aan de slag kunnen voor zo’n les en er was ook direct de vraag of we deze les standaard kunnen toevoegen aan het rooster. Daar gaan we zeker mee aan de slag, maar misschien moeten we eerst de naam eens gaan bekijken… De les van vrijdag bestond uit allemaal stoere vrouwen die in teams allerlei items 200 m moesten verpaatsen, dus misschien maar even een polletje openen!?

 

Uiteraard gaan we volgende week weer lekker door met al die gekkigheid! Zo gaan we weer eens lekker hard fietsen, komen er sprints voorbij en doen we 2 heeeele lange workouts.

Hebben jullie er ook zo’n zin in? Wij wel!

Fijn weekend!

 

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer