Sunday recap week 39

Weer een week voorbij en het was weer een heftige! Slijtageslagen als 100 back squats for time, een super zware deadlift complex en een flinke chaos op dinsdag.
We hadden namelijk een workout waar bijna alle equipment die we op de vloer hebben staan, nodig hadden. Denk aan de hamers, banden, med balls, dumbbells, kettle bells, het rek en een stukkie vloer voor burpees. Daar tussenin stonden ook nog de assault bikes en de concept 2 ski erg. 
Het was een gezellige boel zo bij Immaculate!

 

Deze week was ook de deadline van The Nationals en er zijn nog een aantal Immaculates die op de valreep een poging gedaan hebben om hun scores neer te zetten of te verbeteren. Nu is het even afwachten waar iedereen beland. Op basis van de resultaten van deze eerste workouts, wordt iedereen in een divisie ingedeeld. 
De organisatie hoopt binnen een paar weken alle 1200(!) inzendingen te hebben gecontroleerd. Daarna volgt de definitieve plaatsing, dus nog even geduld allemaal.

Voor die tijd hebben we nog de Open om ons op de richten. Veel eerder dan normaal ivm de wijzigingen in het competitie schema van de CrossFit Games, het mondiale CrossFit festijn start namelijk al over 2 weekjes!
We gaan elke vrijdag als workout van de dag de Open workout doen, die weten we dus ook pas vlak daarvoor. De workout zal waarschijnlijk in de nacht van donderdag op vrijdag bekend gemaakt worden.

Bij de gymnastics zijn we weer bezig me de muscle ups, dit keer in het rek. Stukje bij beetje krijgen jullie deze lastige beweging beter door. Super gaaf! Kom jij ook elke dinsdag en vrijdag oefenen?

Volgende week gaan we uiteraard weer lekker verder. Zo hebben we een fikse emom als start van de week, doen we een squat-variant van DT en gaan we lekker knallen op de ski-ergs!

Fijn weekend en tot volgende week.

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer