Sunday recap week 4

Daar zijn we alweer, met weer een week achter de rug waarin we de benen flink hebben gebruikt.
We gingen uiteraard weer verder met de serie back squats en sloten vrijdag af met een hele mooie workout. Een volle sprint met air squats, double unders en gas geven op de assault bike!Altijd lachen en de perfecte manier om de werkweek even af te sluiten!

De High Intensity lessen blijven ook super populair.Met de focus op veel conditie en snelheid en voornamelijk lekker knallen, geven jullie elke keer alles wat er in je zit! Op veler verzoek is de les van woensdag vanaf aankomende week verplaatst naar 19:30, dus dan zien we jullie daar natuurlijk verschijnen!

We zijn ook van plan deze lessen nog vaker aan ons rooster toe te gaan voegen. Welke dag of tijdstip komt jouw het beste uit? Dan gaan wij eens even kijken of we jullie wensen kunnen laten uitkomen!

 

Het is ook nog maar 1 weekje totdat we de eerste Bring a Friend editie van dit jaar hebben bij Immaculate. De workout staat klaar, nu jullie nog! We hebben al veel Immaculates die iemand meenemen, maar heb jij nog een slachtoffer die maandag met spierpijn naar het werk moet? Dan kan je die natuurlijk meenemen!

Zaterdag 1 februari om 11:00 starten we de boel op en kan jij met je buddy aan de slag!
 

Natuurlijk gaan we vrolijk verder met het doen van leuke lessen, zo komt er volgende week genoeg aan bod om je druk over te maken. We oefenen met de ring muscle ups (ook de laatste week van de gymnastics cycle), gaan door met de squats en maken het complex tijdens de workout.

 

Geniet nog even van het weekend en dan gaan we vanaf morgen weer knallen.

 

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer