Sunday recap week 42

Hopsakee, het is weer zondag en tijd. Recap time!

We hebben met z’n allen de tweede week van de CrossFit open overleefd. Met een 20 minuten AMRAP deze keer en ieders favoriete beweging: de Thruster!Telkens maar weinig herhalingen en dus veel transities, is best lastig tijdens zo’n lange workout. Je moet namelijk niet te hard van stapel lopen, anders kom je jezelf flink tegen.

Er zijn op de vrijdagavond weer super mooie scores neergezet, op naar de volgende!

De nationals hebben de indeling bekend gemaakt en dus weten alle deelnemende Immaculates in welke divisie ze moeten gaan strijden om de finaleplaatsen. Vorig jaar hadden we 2 finalisten op de zomerspelen staan en dat willen we natuurlijk dit jaar weer! Eerst nog even de open afmaken en dan starten we direct al met de maandelijkse workouts van The Nationals.

Die gaan we op de zaterdag doen, want dit zijn elke keer 2 onderdelen. Dus kan het even wat tijd gaan kosten.
Hieronder een overzicht van de zaterdagen die voor The Nationals gereserveerd staan.

WOD 2: 9 november

WOD 3: 7 december

Winterspelen: 11 januari

WOD 4: 8 februari

WOD 5: 7 maart

WOD 6: 4 april

Zomerspelen: 16 mei

 

Verder gaan we eind van het jaar weer een bring a friend day doen en komt er een event voor een goed doel. Dat event hebben we al in het hoofd zitten, alleen hebben we jullie input nodig voor een goed doel om te steunen. Er staan er al een paar op het krijtbord in de box, dus zet jouw organisatie of stichting erbij. De meeste stemmen gelden!

 

Fijn weekend!

 

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer