Sunday recap week 43

Immaculates! We zijn weer aangekomen op de welverdiende zondag. Na een week hard werken met nogal veel op de planning, kunnen we weer even terugkijken op alles wat we gedaan hebben.

We zijn met z’n allen 3 weken bezig met de open en dit keer was het een repeat van 2 jaar geleden. Eerst Diane (deadlifts en handstand push ups) gevolgd door zwaardere deadlifts en een stukkie op je handen lopen. Peanuts, denk je dan natuurlijk.
Echter was deze workout voor sommigen toch een kleine reden van frustratie. Het is door de standard van de handstand push up namelijk wat moeilijker om met de voetjes boven de lijn te komen. Om die reden zijn er wat meer Immaculates die de workout nog een keer gaan doen.

Verder was het voor veel mensen een goede manier op zichzelf weer lekker uit te dagen. Ga maar net iets zwaarder op de deadlifts of probeer maar eens een paar echte handstand push ups.Dat is precies de reden dat we de open workouts op vrijdag doen. Met alle mensen net iets harder gaan dan normaal, al doe je niet mee met de daadwerkelijke competitie.

Een prachtig voorbeeld daarvan is Pauline, die de workout RX’d heeft gedaan in haar leeftijdscategorie en aan het eind van de dag toch maar even bovenaan het leaderboard stond! Er moest flink voor gewerkt worden, maar daar trainen we altijd zo hard voor! Super gedaan allemaal! Op naar de volgende.

We hadden natuurlijk ook aardig wat leuke workouts op de andere dagen, wat dachten jullie van het pareltje op donderdag. De combinatie van 2 rondjes Cindy en 1 rondje DT, 20 minuten lang. Of natuurlijk de verjaardagsworkout van Mariska op maandag.
De jarige was er zelf helaas niet bij maandag, maar we hadden traditiegetrouw een mooie workout met een heleboel dingen die ze niet fantastisch vind. En een enkele beweging die ze wel leuk vind.

Ze was dan ook niet heel teleurgesteld dat ze de workout niet kon doen… 

Verder zijn er flink wat goede doelen door jullie bedacht en gaat voorlopig het Ouderenfonds aan de leiding, maar nog lang niet iedereen heeft gestemd. Dus zet jouw voorkeur op het bord in de box en laten we in december met z’n allen zoveel mogelijk inzamelen voor het goede doel!
Volgende week is er uiteraard weer genoeg plek voor mooie workouts. Zo gaan we weer met de dumbbells aan de slag, zullen we nog even een beetje gaan rennen. En komen er een aantal zware barbells voorbij.

 

Geniet nog even van de zondag en tot volgende week!

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer