Sunday recap week 44

Daar gaan we weer! Hoe heb jij de week beleefd? 

Wij vonden het top, met een arsenaal aan pareltjes van workouts. Zo deden we een karrenvracht aan wall ball shots, lekker zwaar snatchen en lekker knijpen in wat plates.
Natuurlijk hadden we ook weer een CrossFit Open workout, dit maal gingen we aan de bak met zwaarder wordende clean & jerks, box jumps en pistols. Het hele wereldwijde CrossFit gebeuren zit er nu bijna op, nog 1 workout volgende week en dan zit de start van het Games seizoen er alweer op.

Natuurlijk gaan we dan direct weer verder met The Nationals, want die beginnen volgende week alweer. Op vrijdag knallen we 20.5 er nog even uit en op zaterdag gaan we traditie getrouw de workouts van de Nationals doen. De eerste hints zijn al gedropt en het lijkt iets met de deadlift te maken te hebben. 

Donderdag wordt de workout bekend gemaakt, doe jij ook mee? Je kan natuurlijk ook helpen aanmoedigen of judgen. Alle hulp is welkom om weer met een aantal Immaculates op de finaledag te komen!

 

De kou is plots het land ingetreden en dus is een lekkere warme hoodie wel aan te raden. De WeAreImmaculate hoodies vlogen deze week als warme broodjes over de toonbank! Wil jij ook je eigen exemplaar? Vraag het dan aan 1 van de coaches en misschien hebben we je maat nog hangen!

Om de minder toebedeelden een helpende hand te bieden, doen we dit jaar weer een goede doelen actie. Vorig jaar deden we dit voor de Voedselbank Almere en dat was een groot succes. Nu hebben we een flink aantal suggesties vanuit jullie gekregen en er zijn 3 favorieten naar voren gekomen. 
Nu komt daaruit een winnaar en daarvoor gaan we 13 december aan de bak met de speciale workout.

Nu wordt deze extra speciaal, want we gaan weer in teams aan de bak. Dat team kan je zelf samen stellen met huidige leden van CrossFit Immaculate en vrienden/kennissen/collega’s en toevallige voorbijgangers. Alles voor het goede doel!

Jij doet toch ook mee? Laten we er weer een groots succes van maken!

 

Last maar zeker not least, is deze week de Hero Sunday weer gestart! Deze ochtend zijn er een club strijders begonnen aan Hancock. Een flinke kluif, met honderden herhalingen en duizenden meters hollen. Een goede start om deze traditie weer op te starten.
Volgende maand weer?

Volgende week gaan we uiteraard weer lekker door, zoals genoemd sluiten we de Open af en beginnen we weer met de Nationals. Ook doen we voor de definitie een berg aan push ups en gaan we lekker front squatten.

Heb jij er ook zo’n zin in? Wij wel!

Fijn weekend.

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer