Sunday recap week 47

Immaculates! Wat gaat het toch allemaal snel. Alle koters zijn de deuren langs gegaan voor een bom suiker, de Sint is inmiddels gearriveerd en voor je het weet staat de CrossFit Immaculate kerstboom weer!
Maar eerst gaan we (eventueel met foute kersttrui aan) volle bak aan de marathons voor het goede doel. Het vergeten kind kreeg van de 3 finale kandidaten veruit de meeste stemmen, dus daarvoor gaan wij op 13 december met z’n allen geld inzamelen. Dit is de mooie link waar je al je kennissen en collega’s naartoe kan sturen om zo met je team en voornamelijk met iedereen van de box zoveel mogelijk geld bijeen te sporten: http://actie.hetvergetenkind.nl/team/crossfit-immaculate
Uiteraard is de uitdaging flink, 3 marathons op een avondje, maar dat mag ook wel. Wij zijn namelijk allemaal elke week keihard aan het trainen, werken en genieten. Maar er zijn ook mensen die dat helaas, voor wat voor reden dan ook, niet zomaar kunnen. Voor hen zetten wij ons beste pedaaltje voor en vreten we die meters op!

 

Er zijn inmiddels al een aantal teams op papier gezet en sommigen missen nog een lid, dus schijf je in als je mee wil doen! Dan gaan we er weer een top dag van maken.
Uiteraard sluiten we in stijl af met een welverdiende pizza van onze vrienden bij de Zombie Pizza en hebben we ook wel iets van een drankje staan.
Alle competities gaan ook weer lekker door. Afgelopen vrijdag kwam het officiële leaderboard van The Nationals online en de Immaculates hebben het super goed gedaan! Met de deadlifts staan er een aantal Immaculates al direct in te absolute top en ook op de workout gingen jullie goed. We hebben als box ook 2 winnaars van deze workout. De scores van 2a en 2b bij elkaar opgeteld vormden uiteindelijk ook een overall winnaar van deze maand. Bij de Gold vrouwen was dat Sabine en Roderiek ging er bij de Iron mannen met de winst vandoor. Kom maar op met die shirts!

 

Ook de wereldwijde Sanctionals zijn weer van start gegaan, de eerste Officiële CrossFit competitie heet Filthy 150 en vindt dit weekend plaats in Dublin. Alles is te zien via Youtube of de Games site, dus heb je dit weekend niets te doen? Kijk dan even naar mensen als Sara Sigmundsdottir (95 kg snatch op vrijdag) of een van de vele andere CrossFit Games atleten die er rond lopen daar. Best leuk om even bij weg te dromen!

 

Bij ons in de box hebben we ook weer een andere competitie, maar dan voornamelijk met jezelf. Deze maand is de challenge er namelijk weer en het is een vrij simpele: Hoe lang kan jij onafgebroken in een plank positie blijven staan? Dat gingen we vrijdag eens testen…Eerst hadden we een zwaar en lang kracht onderdeel, maar het pareltje van de dag was toch wel de sprint workout met wall balls, fietsen burpees en weer terug! Volle bak om binnen de strakke timecap van 5 minuten te finishen en iedereen zat na afloop ook redelijk verslagen op de grond. Gelukkig kon je daar blijven voor de start van de challenge! Daar houden we natuurlijk rekening mee!
Sommigen waren echter zo verslagen na de workout, dat er niet meer veel plank in het lichaam zat. Mariëlle daarintegen had er wel zin in en behaalde maarliefst 4:45! Een enorm knappe prestatie! Volgende week doen we hem weer, die kan de beste tijd nog verbeteren?

 

We gaan volgende week natuurlijk nog meer doen dan alleen planken. Er zal worden gesnatched, even Sara nadoen natuurlijk, en we gaan de bar muscle up weer doen!

Fijn weekend nog!

 

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer