Sunday recap week 48

 

Hebben jullie ook zo’n zin om al die kilometers te verslinden? 13 december is het zover, dan vreten we de meters op tijdens het roeien, fietsen en skiën voor het goede doel. As we type is er al bijna €600, - opgehaald! Wat fantastisch! Blijf vooral deze link delen: http://actie.hetvergetenkind.nl/team/crossfit-immaculate .
Vraag iedereen die je kent, want alle kleine beetjes helpen. Zo kunnen we zoveel mogelijk inzamelen voor de kinderen die het iets te zwaar hebben. We hebben De box inmiddels ook een beetje gezelliger gemaakt met wat mooie ballonnen en posters van Het Vergeten Kind om alvast een beetje in de sfeer te komen.

Afgelopen vrijdag hebben we nog lekker kunnen oefenen op de roeier en ook nog eens op teamwork. We deden namelijk weer eens een teamworkout.
Dat was weer eventjes geleden, maar wel hartstikke leuk. Zo gezellig met z’n allen roeien, benchen en wall ballen! Lekker toch, zo saampjes.
Verder hebben we dinsdag nog op de ski-erg gestaan, dus die hebben we ook nog vers in het geheugen. Moet wel goed komen, die 3 marathons…

Laat ons ook even weten of je naderhand nog lekker blijft hangen, daar we de pizza’s natuurlijk ergens op moeten baseren. Niet geheel onbelangrijk!

Tijdens de gymnastics lessen zijn we verder gegaan met de handstand walk. Met allerlei oefeningen en krachttraining ga je op je handen straks net zo hard als op de voetjes. Is dat even makkelijk!?

Schrijf je dus snel in voor de gymnastics als je dat ook wil.

Volgende week gaan we lekker cleanen en snatchen, pakken we de elastieken erbij en deadliften we weer.

Fijn weekend!

 

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer