Sunday recap week 5

Vrienden van Immaculate! We hebben de zondag weer bereikt en veel van jullie vrienden heeft een geforceerde rustige zondag te pakken.Gisteren was namelijk de bring a friend WOD, de uitgelezen kans voor jullie om je favoriete slachtoffers mee te nemen naar de box. Eindelijk kon je laten zien wat je nou elke week weer allemaal mee maakt binnen onze muren…

We begonnen met een leuke interval op de fiets en ski-erg, om gelijk maar de toon te zetten! Er was een duidelijk verschil in gezichtsuitdrukking aan de start. De duivelse grijns van de mensen die al bij Immaculate trainen en de naïeve blik van ‘hoe erg kan het zijn’ bij de introducees. Hoe erg het kon zijn werd kort daarna meegemaakt!

Daarna gingen we met de buddy’s aan de gang in een teamworkout met wall balls, push presses en synchro burpees. Zomaar een workout die we in de reguliere lessen ook zouden kunnen doen, de perfecte kans op CrossFit eens te proeven. Het was super gezellig en iedereen heeft een goed beeld gekregen van wat wij allemaal doen.

 

We hebben bij Immaculate ook nog een aantal andere dingen op de planning staan.
Zo starten we vanaf morgen met Strong(wo)men lessen, heb jij je plekje al bemachtigd? Schijf je snel in voor de les!
Snel inschrijven moet je ook vaak voor de High Intensity lessen, want die zijn nogal populair.
Op veler verzoek is de les van woensdag sinds afgelopen week om 19:30 en zijn we aan het kijken naar andere opties gedurende de week. We horen veel verzoekjes voor een 18:30 les, daar zijn we nu dus naar aan het kijken.

Maar natuurlijk denderen we ook lekker door met de CrossFit lessen. Inmiddels zitten we 3 weken in de squat cycle en voegen we er elke week vrolijk een herhaling aan toe. Voorlopig gaat het super, nog een paar weken knallen.

Dat gaan we zeker ook doen tijdens de workouts, zo sluiten we de dinsdag af met een keiharde sprint en doen we flink wat lunges en dumbbell clean&jerks.

 

Ben jij weer klaar voor een nieuwe week bij CrossFit Immaculate?

 

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer