Sunday recap week 50

Zo mensen, alle kilometers zijn achter de rug. 

Wat een opgave was het, 3x een marathon met een team van 6! Vrijdag was de jaarlijkse goede doelen actie van CrossFit Immaculate, we gingen aan de bak voor Het vergeten kind. Eind van de middag gingen we van start en slechts 2 uur en 52 minuten later was het eerste team klaar. Daarna was er ongeveer elke 5 minuten een ander team dat de laatste meters van de ruim 126 kilometer afgelegd werden.
Het was echt wel even aanpoten, maar met de steun aan elkaar, het goede doel in het achterhoofd en de pizza’s in het vooruitzicht denderden we op de finish af.

Het was een zeer geslaagde dag en op het moment van schrijven hebben we € 1.320, - opgehaald, een super bedrag natuurlijk. Maar er kan nog steeds gedoneerd worden, dus het kan altijd nog beter!

Bedankt allemaal voor jullie harde werken en het creëren van een fantastische sfeer. Volgend jaar weer?

 

Het was afgelopen week ook weer tijd voor de Nationals. De laatste workout voordat de finaleplaatsen van de Winterspelen uitgedeeld zouden worden. Wederom twee workouts, eentje met handstand push ups en een variant van dumbbell snatches en de andere had een complex en stukkies rennen als straf als je de bar losliet. Weer super leuke workouts en met mooie resultaten voor de Immaculates.

Op het voorlopige leaderboard hebben we 4 Immaculates die zich geplaatst hebben voor de finale en een aantal die net buiten de top 20 gevallen zijn. Super goed gedaan allemaal! 11 januari is in Den Bosch de finale, kom jij de Immaculates ook aanmoedigen?

 

Natuurlijk hebben we ook gewoon normale fitness gedaan deze week, zo gingen we aan de bak met een sprintje op maandag, knallen op de wall sit en lekker liften op donderdag. Door al het harde trainen wat we elke week doen, zijn een handjevol marathons een eitje.
De feestdagen staan inmiddels op de stoep, de kerstbomen staan pontificaal in de huiskamers en we bereiden ons langzaam voor op de tafels vol met eten en drinken.

Gelukkig gaan we de komende dagen nog vol aan de bak. 
Zo gaan we morgen aan de bak met de barbells en hoge box jumps, gaan we ontzettend breed de deur uit na dinsdag en gaan we toch weer knallen op de fiets. Hopelijk zijn jullie die dingen nog niet zat, want de machines blijven we flink gebruiken om lekker de cardio te blijven onderhouden.

 

Fijn weekend nog en tot volgende week.

 

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer