Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende maandag en uiteraard de ValentijnsWOD afgelopen vrijdag!

We konden vrijdag lekker met onze geliefde werken aan de fitness met wederom een mooie teamworkout. Hierin daagden we iedereen uit om de touwen in te gaan, samen te werken tijdens de deadlifts en synchroon te bewegen tijdens burpees. Daarna werden het walking lunges waarin we eigenlijk lekker een ommetje met de partner konden maken, uiteraard was handjes vasthouden hierbij toegestaan.

Het was super gezellig en de liefde voor elkaar voerde de boventoon. Goed gedaan allemaal!

Dit was ook de laatste week van de squat cyclus, nog 1 keer een herhaling erbij en tot het gaatje gaan met de beentjes. Al het harde werken van de afgelopen weken heeft nu al zijn vruchten afgeworpen, daar heel veel Immaculates telkens hetzelfde gewicht hebben kunnen aanhouden. Volgende week testen we de 1rm om die progressie ook in keiharde cijfers terug te zien.

We gaan direct verder met de volgende cyclus: Press.
Te starten met de shoulder press morgen, maar hierbij kan je ook denken aan benchpress, floor press, allerlei variaties met de push up of werken met dumbbells of kettle bells. Genoeg te doen dus, op naar beach-ready schouders en armen! 

Tijdens de gymnastics lessen zijn we over gegaan op de pull ups, zowel strict, kipping als butterfly. Overal wordt aan gewerkt. Dus wil je werken aan je skills in het pull up rek? Schrijf je in voor de gymnastics lessen op dinsdag en vrijdag! 
Wil je juist richting het zware gewicht en de lastige objecten? Dan hebben we daarvoor nu de strong(wo)men lessen. Lekker beulen met zandzakken en allerlei andere logge dingen. Dave heeft als eerste cyclus de zandzakken uitgekozen, waarin alle variaties met die dingen doorgenomen worden. We gaan volgende week squatten en hem kennende zal er een helse workout achteraan komen. Zien we je maandagavond met de zandzakken vechten?

Natuurlijk doen we ook genoeg andere dingen. Zo hebben we volgende week wat kort maar krachtige workouts om de longen flink aan het werk te zetten en doen we een opgepimpte versie van The Baseline. Dat is 1 van de workouts die we in de On Ramp doen en dus velen van jullie in het begin van de CrossFit dagen hebben gedaan. Eens kijken hoeveel fitter jullie geworden zijn!

Fijn weekend nog en tot morgen!

 

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer