Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om even rustig alles door te nemen.

De storm is natuurlijk niks vergeleken met enkele workouts die we binnen onze muren doen, buiten de muren gingen we last minute toch maar niet deze week. Donderdag zouden we eigenlijk moeten rennen, maar gezien de enorme plassen in de straat en her en der nog een flinke hoosbui mochten jullie van Mariska op de roeier plaatsnemen.

Het maakte de workout niet veel makkelijker, de uitdaging was nog hoog!

 

Verder trapten we de week af met een beste sprint, de Triple Assault. Deze workout is gebaseerd op een event van de Dubai CrossFit championships van 2018. Dat was een workout waar het gehele veld volledig tot het gaatje ging en er aan het eind van de rit niemand meer rechtop stond.Dat effect hadden we bij ons in de box ook een beetje, jullie gingen er hard tegenaan!
Zoals gezegd komt deze workout binnenkort weer terug en in de tussentijd doen we veel workouts op de machines. Zo zullen jullie optimaal voorbereid zijn op deze heftige uitdaging.

Die uitdaging hebben we ook bij de maandelijkse challenge, deze maand is het wel een hele heftige: zo snel als je kan 10 calorieën op de roeier, de ski-erg en de fiets. De beste tijd tot nu toe is 55 seconden, kan jij daar nog onder duiken?
We sloten vrijdag ook de squats cycle af met een 1 rm test. Om te zien of alle herhalingen van de afgelopen tijd zin hebben gehad, gingen we voor de maximale power output!

Dat was een groot succes! Al jullie harde werken is beloont met medailles in Wodify, de grootst mogelijke eer!

 

Binnenkort hebben we een versterking van ons coachings team, Dmitri gaat bij ons starten met lesgeven. Na het coachings programma te hebben afgerond, zal hij ons gaan helpen nog fitter te worden! Welkom bij het team Dimi!
We gaan volgende week ook direct een High Intensity les toevoegen. Deze komt om 18:30 te staan op de donderdag. Er staan direct al een paar mensen ingeschreven, maar er is nog plek voor 1 van onze populairste lessen. Claim jij je plekje voor het te laat is?

Geniet nog even van deze regenachtige zondag en tot volgende week!

 

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer