Vacature CrossFit Coach bij Immaculate

CrossFit trainer bij CrossFit Immaculate Almere 

 

Wij groeien en zijn op zoek naar extra handjes! Groei jij met ons mee? Als trainer bij CrossFit Immaculate kom je terecht in een gezellige familie van trainers en leden, help jij deze leden het beste uit zichzelf naar boven te halen en ben je aanwezig bij de gezellige evenementen die worden georganiseerd vanuit onze box.  

Hoe ziet een dag als trainer er uit bij CrossFit Immaculate? 

Jouw dag start door zelf nog even te werken aan je fitness waarna je geniet van één van de lekkere drankjes die wij verkopen achter de bar het zij een Fitaid of een eiwit shake. Onder het genot van dat lekkere koude drankje neem jij de workout van de dag nog even door en bereidt jij je voor op de binnenkomst van onze leden. Je ontvangt onze leden met open armen en neemt ze mee naar het whiteboard waar je vervolgens de workout uitlegt. In het uur dat jij samen met onze leden bezig bent help jij ze met plezier om sterker en fitter te worden en zorg jij voor een gave experience tijdens de les. Uiteraard let jij erop dat de juiste technieken worden gebruikt en verbeter jij de leden als dat nodig is. Zodra de les erop zit geef jij iedereen een high five en noteer je de prestaties die iedereen heeft neergezet.  

 

Team

Als trainer bij CrossFit Immaculate  kom je te werken in een team van vier trainers. Jullie hebben allemaal hetzelfde doel en dat is de leden helpen bij het sterker en fitter worden maar ook gewoon lol hebben in het sporten en elke dag een beetje beter worden. Elke trainer doet dit op zijn eigen manier en heeft ook zijn eigen expertise. Natuurlijk hebben jullie veel contact met elkaar, wisselen jullie gedachten uit en helpen jullie elkaar om verder te ontwikkelen. 

 

Wat wij zoeken in een trainer 

Jij bent een trainer met een leuke persoonlijkheid die graag anderen helpt bij het behalen van hun gestelde doelen om fitter door het leven te gaan ongeacht het niveau. Een trainer die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden waardoor jouw lessen goed te volgen zijn en de instructies duidelijk zijn. Je hebt een inlevingsvermogen en raakt niet in paniek zodra je voor een volle les staat. Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Je hebt kennis en ervaring in het geven van groepslessen bij voorkeur in het geven van CrossFit lessen.  

Je bent beschikbaar in zowel de ochtend als de avonduren en in het weekend. 

 • In ieder geval één avond in de week van 16:30 tot 21:30 

 • En één keer in de twee weken beschikbaar in het weekend 

  Wat wij bieden:

Dat is afhankelijk van jouw ervaring, wij  hebben een contract voor je klaar liggen op basis van ZZP inhuur. 

  Verder bieden wij… 

 • Korting op alle producten die wij verkopen 

 • Een plek waar jij zelf onbeperkt kan werken aan je eigen fitness zonder dat dit iets kost behalve je eigen energie 

 • Ongekend goede werksfeer met super leuke collega’s. Eén grote CrossFit familie die jou met open armen opneemt in de community 

 • Groeimogelijkheden voor jou zelf als trainer en atleet 

 • De vrijheid voor eigen input wat betreft het overbrengen van de lessen + het werven van leden 

 • Als je een idee hebt, staan we daar altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. 

 • Een baan bij de leukste CrossFit box van Almere 

 

Sollicitatieprocedure 

Stap 1: Leuk dat je solliciteert! – we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Stap 2: Gesprek – één van de eigenaren nodigt je uit voor een gesprek om nader kennis te maken. 

Stap 3: Proef draaien - Je draait een dag mee en toont tijdens een les jouw trainer skills. Je moet kunnen zwemmen want je zal een beetje in het diepe worden gegooid. 

Stap 4: Contractvoorstel – we doen een aanbod dat jij niet kan weerstaan. (Op ZZP basis) 

Stap 5: In dienst – Je bent onderdeel van onze familie en helpt de community bij het behalen van de gestelde doelen. Welkom! 

 

Vragen over de vacature of interesse? 

Neem contact op met Fabian 

E-mail: fabian@crossfit-immaculate.nl 

Tel: 06-29563281 

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
 • Highlight 1

  CrossFit

  CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

  Lees meer