Weekend recap week 35

Laten we nog even een blik op het afgelopen weekend werpen! We hadden namelijk de eerste editie van de Immaculate zomerspelen en dat was een groot feest!

We hadden als uitgangspunt dat het een leuke team competitie moest worden, waar iedereen aan mee kon doen en teamwork & plezier bovenaan stonden. Nou, dat is absoluut gelukt! Elk team onderging 5 events, elk met een eigen karakter en volle punten te verdienen! Het ging van een obstakelbaan, via een estafette en een traditionele CrossFit workout naar een totale chaos en een puzzel.

We maakten elke keer pas vlak voor de start van de events bekend wat er gebeuren moest, en dat zorgde soms voor wat gespannen gezichtjes… Vooral toen we event 4 klaar gingen zetten was iedereen het spoor bijster. De namen hadden we al bekend gemaakt, en de naam Chaos bij het 4e deel van de dag beloofde heel wat spannends!

Er werden grote vakken gemaakt en toen kwam alle bende de vloer op. Een enorme hoop aan gewicht, van kettle bells tot hamers en tractor banden. Toen de klok begon, moesten jullie per team zoveel mogelijk kilo’s van de ene hal buitenom naar de andere hal verplaatsen. 

Hoe je dat wilde doen, moest je zelf weten. 3,5 minuut hadden jullie de tijd en vervolgens een volle 30 seconden rust…Daarna, als apart event, mochten jullie binnen een minuut zoveel mogelijk puzzels oplossen. Dat bleek een vaardigheid die, zeker als je buiten adem bent, nog niet zo makkelijk is. Misschien dat we vaker een puzzeltje moeten inplannen tijdens de lessen...Na de laatste heat was het tijd voor de prijzen. 

Eerst beloonden we Wod kijk je Scale voor hun winst in de Dako Challenge: als team binnen 3 minuten zo vaak mogelijk op een tractor band inrammen. Een beetje strategisch iemand inbeelden waar je een bloedhekel aan hebt en rammen maar!

Daarna de podiumplaatsen voor de competitie. Op plek 3 kwam Team BAM, 2e werden The S(j)onnies en bovenaan na een dominante performance The 3 Burpeetiers! Ieder teamlid kreeg een mooie beker voor op de schoorsteenmantel en natuurlijk de eeuwige roem!

Als laatste werden er nog 2 toppers in het zonnetje gezet. We hadden bij deze team dag een prijs voor de persoon met de beste team spirit, wel zo toepasselijk natuurlijk. Wij vonden unaniem dat Moreno deze prijs ten volste verdiende, dus werd hij onder luid applaus naar voren geroepen!

En we hadden nog iemand die alle lof verdiend: Niels! Hij kreeg de onderscheiding voor exceptionele effort voor de medemens door altijd een helpende hand te bieden en bij elke gelegenheid de barbecue bemand en een ieder van een voortreffelijke maaltijd voorziet! Zo sloten we de dag dan ook lekker af. Een lekker bord eten, een drankje hier en daar & alom gezelligheid! Precies zoals wij ons jubileum wilde vieren. 

 

Wij danken jullie allemaal nogmaals voor een geweldige dag en de super community die jullie met z’n allen vormen! We zijn er trots op dat we jullie elke dag over de vloer hebben!

Op die vloer gaan we natuurlijk gewoon weer verder met de dagelijkse dosis fitness. Zo starten we met de deadlift cyclus, ronden we de press cyclus af en doen we een vervelende variatie van Karen.

Zin in!

 

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer