Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Bij CrossFit Immaculate kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling. Je kunt al komen CrossFitten vanaf € 50,- . Studenten krijgen bij CrossFit Immaculate 15% korting.

Waarom kiest Almere voor CrossFit Immaculate?

Al velen gingen jou voor. Bij CrossFit Immaculate helpen wij jou om zo snel mogelijk gezond en fit te worden. CrossFit Immaculate onderscheidt zich van andere CrossFit Boxen vanwege:

  • echte begeleiding bij elke les
  • topfit door onze lessen CrossFit
  • onze community

 

Welk lidmaatschap past het beste bij jou? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies. (onderstaand formulier of lidmaatschapstest)

 

CrossFit Immaculate in Almere is dé plek voor CrossFit. Bij CrossFit Immaculate ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om snel gezond en fit te worden. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles.

Sunday recap week 7

Alweer de 3e storm in korte tijd heeft ons met een bloedvaart op de zondag gebracht, gelukkig hebben we dan de Recap om ev...

Lees meer

Sunday recap week 6

Zo, Immaculates. We hebben weer een beste week achter de rug met een extra zware laatste dag van de squats cyclus, een slopende...

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    CrossFit

    CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

    Lees meer