Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Bij CrossFit Immaculate kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling. Je kunt al komen CrossFitten vanaf € 50,- . Studenten krijgen bij CrossFit Immaculate 15% korting.

Waarom kiest Almere voor CrossFit Immaculate?

Al velen gingen jou voor. Bij CrossFit Immaculate helpen wij jou om zo snel mogelijk gezond en fit te worden. CrossFit Immaculate onderscheidt zich van andere CrossFit Boxen vanwege:

 • echte begeleiding bij elke les
 • topfit door onze lessen CrossFit
 • onze community

 

Welk lidmaatschap past het beste bij jou? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies. (onderstaand formulier of lidmaatschapstest)

 • * velden zijn verplicht.

CrossFit Immaculate in Almere is dé plek voor CrossFit. Bij CrossFit Immaculate ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om snel gezond en fit te worden. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles.

Sunday recap week 33

Zo toppers! We hebben weer een week overleefd en zijn op de zondag beland. Gelukkig maar, want het was best een heftig weekje! ...

Lees meer

Weekend recap week 31

Zo, Immaculates. Dit keer een weekend recap in plaats van de vertrouwde Sunday Recap. Dan kunnen we gelijk de ontknoping van de...

Lees meer
Meer nieuws
 • Highlight 1

  CrossFit

  CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.